Barna - Fehér - Fekete u alakú magasfényű konyhabútor - M36

Az akrilbevonat különleges ragyogást ad a felületnek

Magasfényű fronttal készült U alakú konyhabútorunk, egy 360*330 cm-es nagy ablakokkal beépített, világos helyiségbe került beépítésre.  A konyha színe MDF alapú Magasfényű Magnólia 5335 B és Magasfényű Fekete.  Az magasfényű felület, eleganciát és lélegzetelállító ragyogást ad minden belső berendezésnek. Az akrilbevonatnak köszönhetően különlegesen fényes a felülete, a lakkozott lapokkal szemben jobb színmélységgel és  karcálló tulajdonságokkal rendelkezik. A különlegesen finom felületű MDF mindkét oldalon 0,8 mm vastag Acryl réteggel van bevonva.

Mivel szereltük fel a barna-fehér-fekete u alakú magasfényű konyhabútort?

Itt a megrendelőnek az elsődleges célja a tér teljes kihasználása volt, melyet a bútor U alakjának köszönhetően, sikerült megvalósítani, hiszen a konyha szélessége elegendő volt ehhez, hogy középen kényelmesen, akár több személy is elférjen. Ennél a konyhánál megrendelőnk, Blanco silgránit mosogatót és hozzá illő csaptelepet vásárolt tőlünk antracit színben, dijon natúr dió 38 mm vastagságú munkalappal. Munkalapnak a parkettához hasonló szín lett választva, hogy kicsit megbontsa a fekete-fehér színeket, viszont visszaköszön, mert hasonló stílusú az ablakkeret és a parketta is.

Egyedi bútorainkat, nagy teherbírású Strongbox lassítós behúzású fiókokkal és kivetőpántokkal láttuk el, melyekre 10 év garanciát vállalunk. Minden beépíthető készülék fekete színű, mely harmonikus a front színekkel. A toronyszekrény egyben kamraszekrény is, hogy a helyet minél jobban kihasználjuk, illetve szintén itt kapott helyett a beépített mikrohullámú sütő is. Ahogy az egyik képen is látszik, a felső elemek alá felcsavarozható led világítást tettünk, hogy rosszabb fényviszonyok esetén is tökéletesen lehessen látni, de egyben hangulatvilágításként is szolgálhat. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken
és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Barna - Fehér - Fekete u alakú magasfényű konyhabútor - M36 kapcsolódó további képek