Barna - fehér egysoros magasfényű konyhabútor konyhaszigettel - M32

Minden konyhabútornak, a konyha főnökéhez kell igazodnia. Célnak megfelelően, legyen hely a rengeteg konyhai felszerelésnek és annak a személynek aki éppen tevékenykedik a konyha szigetében. Ezen felül legyen modern és gyönyörű kivitelezésben tündököljön. Vajon, lehetséges mind ez? Természetesen. Rengeteg időt és energiát belefektetve megszületett ez az egyedi konyhabútor is. Megrendelőnk Egger H1101 bútorlapot választotta magas fényű fehér színnel, ahogy a beszűrődő nap fénye megvilágítja ezt a gyönyörű színt ezzel vissza adva meleg hatását. Ezután tovább vittük ezt a kis világos színt a bútor belsejébe D 2201 festett fehér beütéssel. Maga a konyhaszigetet kicsit merészebb egy kis barna színnel tettük gazdagabbá. A munkalap 38 mm Egger U999 ST89 fekete színben lett kiválasztva, ami egy remek választás. Nem csak egy sima munkalapról beszélünk. Nagyon erős anyagának köszönhetően sok éven át társa lesz a konyhába e-mellet, a kialakítása végett a takarítása is gyerekjáték. A nagy teherbírású StrongBox pántoknak és fékezőknek köszönhetően a fiókok könnyedén használhatóak. A Hrazda 35933 fogantyúkkal még modernebb dizájnt adtunk a konyhabútornak. E-mellet beépítésre került még egy Blanco Topp EZ 8 x 4 C rozsdamentes acél mosogató, amihez párosul egy gyönyörű króm csaptelep Blanco Daras ezekkel lesz teljes a konyhabútor.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várjuk bemutatótermünkben, vagy keressen elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani az Ön konyhabútorát is.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldje el konyhájának méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Barna - fehér egysoros magasfényű konyhabútor konyhaszigettel - M32 kapcsolódó további képek

fehér barna egysoros konyhabútor konyhaszigettel

fehér barna egysoros konyhabútor konyhaszigettel

fehér barna egysoros konyhabútor konyhaszigettel