Konyhabútor a TBM-től

Minden konyhabútort egyedileg tervezünk és gyártunk

Melyik közelít álmaid konyhájához?

Melyik stílus vagy konyhabútor forma tetszik? Inspirálódj az általunk tervezett és gyártott egyedi konyhabútorok között, majd vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy közösen megtervezhessük álmaid konyháját!

Milyen a stílusod? Avagy konyhabútor tervezés stílus szerint

Segítünk már az ötletelésben is!

Olyan bútorgyártó cég vagyunk, akik segítenek az ötletelésben, a tervezésben és természetesen a kivitelezést és beépítést is vállaljuk, hogy neked csak egy feladatod legyen: a saját, egyedi konyhabútorodban gyönyörködni! 

Szakembereink és a korszerű technológiával felszerelt asztalos műhelyünk lehetővé teszi, hogy bútorainkat a lehető legmagasabb minőségben és legnagyobb precizitással készítsük el. Konyhabútorainkat speciálisan a te igényeidre tervezzük. Kérj ajánlatot és látványtervet megálmodott konyhabútorodról, vagy gyere el bemutatótermünkbe, ahol áttekintheted szín- és anyagválasztékunkat.

Tedd próbára tapasztalatunkat, és készíttesd el velünk egyedi konyhád látványtervét! Szakemberünk – a veled folytatott konzultáció után – digitális 3D látványtervet készít, amelyet online juttatunk el neked. Amennyiben elképzelésed mégis eltérne a meglévő koncepciótól, változtatjuk, csiszoljuk mindaddig, amíg nem vagy elégedett!

Kérjük add meg adataidat, és írj nekünk egy rövid elképzelést, majd mi felkeresünk, hogy egyeztessünk a 3D látványterv miatt!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése

    Márkák, amikkel dolgozunk