Egyedi konyhabútor tervezés

Egyedi konyhabútor tervezés

Célszerű időben elkezdeni konyhabútora tervezését, hogy a tökéletes végeredmény szülessen. Teljesen mindegy, hogy kisebb konyhába vagy nagy amerikai konyhás megoldásban gondolkodik, hosszú időre szól egy konyhabútor, aminek stílusban, praktikusságban, szerelvényekben olyannak kell lennie, amit szívesen használ és ahol jól érzi magát. A konyha a lakás központi helye, nagy dolgok tudnak születni ebben a helyiségben, mind gasztronómiában mind ötletekben és egyéb dolgokban, ezért nem érdemes elkapkodni.

Műszaki kiépítés

Műszaki kiépítés

Vagy a konyhabútor igazodik Önhöz teljes mértékben, vagy Ön igazodik a konyhabútorához. A különbség a kiállásokban rejlik.
Ha most vannak házépítésben vagy teljes lakásfelújításban és még nincsenek meg a kiállások vagy módosíthatók, akkor ez a legszerencsésebb helyzet, mert teljes mértékben az Ön fantáziájára van bízva, mit hova szeretne tenni. Ennél a pontnál már sokan felkeresnek bennünket, mert így a konyhabútor tervezése meg tudja előzni a végleges víz-gáz és elektromos kiállásokat, ezzel nem kerülnek kényszermegoldásokba és kompromisszumokba.
Ha Ön éppen itt tart, keressen fel bennünket elérhetőségeinken vagy látogasson el dunaharasztiban lévő bemutatótermünkbe, ahol segítségére lehetünk.

Konyhabútor készítéshez ötletek

Konyhabútor készítéshez ötletek

Fontos az ötletelés, mert egy konyhabútor évtizedekre szól, így nem érdemes elkapkodni. Weboldalunkon a Konyháink menüpont alatti galériánkban, többféle stílusú és elrendezésű konyhabútor közül válogathat, melyeket természetesen a saját konyhája méreteire, igényeire átvariálunk. Ezek csak ötletadók, amiket már megvalósítottunk, természetesen ha Önnek konkrét elképzelése van, küldje át konyhája méreteit, bútora frontjának anyagtípusát, szerelvények-beépíthető készülékekre vonatkozó igényeit és látványtervünk e szerint fog elkészülni. Ha Ön még az ötletelésnél tart, semmi gond, keresse fel bemutatótermünket és segítünk.

Látványterv és ajánlat

Látványterv és ajánlat

Személyesen vagy emailen eljuttatott tervek alapján kolléganőm elkészíti 3D-s látványtervünket, melyet megküld Önnek véleményezésre. A kívánt változtatások után, az elkészült látványterv alapján megszületik az ajánlat, mely tartalmazza az Ön által megformált igényeket. A véglegesítés személyesen Dunaharaszti bemutatótermünkben történik, ahol közösen átbeszéljük a konyhabútora minden apró részletét, a szerelvényektől kezdve, anyagok és beépíthető készülékeken át, hogy minden igény átbeszélésre kerüljön. Amennyiben árajánlatunk magasabb az Ön által tervezettől, semmi gond, egyeztessünk és megnézzük, hogy széria bútorainkból, hogy tudjuk megvalósítani.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem kerül semmibe ...

Terveztetni szeretnék
Gyártás

Gyártás

Megrendelésének véglegesítését követően, munkatársam egyeztetett időpontban, kimegy helyszíni felmérésre, hogy biztos adatokkal álljunk neki a gyártásnak, illetve itt van lehetősége ellenőrizni a meglévő kiállásokat, ablakméreteket. Bútorának gyártása Tomajmonostorai telephelyünkön történik, magas minőségű gépparkkal és szakmai gárdával. Gyártást követően asztalos kollégáim kiszállítják és készre beszerelik konyhabútorát, előkészítik a víz-gáz-villanybekötéshez a teendőket és átadják Önnek az elkészült konyhabútort, amivel reményeink szerint egy új és meghatározó szakasza kezdődik ennek a helyiségnek, ahol a társaság, gondolatok, ötletek, gasztroélmények találkoznak, mindezt egy jó érzésű környezetben.

Bemutatótermünk

Bemutatótermünk

Nézzen be hozzánk! Dunaharaszti, Soroksári út 5. sz. alatti bemutatótermünkben egyedi és széria konyhabútorok vannak bemutatva, különböző szerelvény-mosogató-beépíthető készülék kínálattal. Bútorához válogathat bútorlapjaink és munkalapjaink széles választéka közül, hiszen személyesen sokkal egyszerűbb kiválasztani az anyagokat, mint a neten válogatva, hiszen a színeket, mintákat élőben lehet a legjobban eldönteni. Amennyiben nem tud ellátogatni hozzánk, lehetősége van tervét skicc formájában e-mailen, illetve messengeren is elküldeni, kolléganőm felveszi Önnek a kapcsolatot és pár napon belül megküldi Önnek látványtervünket és ajánlatunkat. Keresse elérhetőségeinken kolléganőimet, segítenek Önnek!

Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése

Látogasson el dunaharasztiban lévő bemutatótermünkbe, vagy küldje el elképzelését
elérhetőségeinkre, pár napon belül átküldjük Önnek 3D-s látványtervünket és ajánlatunkat.
Ajánlatunkat elfogadva egyeztetett időpontban, egy kötetlen beszélgetés során átbeszélünk minden apró részletet,
hogy közösen megkapjuk a tökéletes végeredményt.

Tegyen egy próbát, ajánlatunk nem kerül semmibe...       
                                                                                                                             Kecskeméti Zoltán - TBM tulajdonos

További kérdés esetén keresse munkatársaimat az alábbi elérhetőségeken 

Egyedi és széria bútor bemutatóterem-értékesítés: 06-30-356-9620

Bútortervezés:  06-30-790-4957 


Terveztetni szeretnék