kapcsolat

Elektromos készülékek egyedi konyhába

A konyhai elektromos készülékek olyanok, mint a só a levesben: csak egy kis összetevő, de elengedhetetlen a teljes projekthez. A konyha akár az egész otthonod fénypontja lehet a megfelelő konyhai gépekkel. A jó alapfelszerelésbe beletartozik a főzőlap, sütő, hűtőszekrény és mosogatógép. Ha pedig még ezen is túlmész, egy beépített elszívóval vagy high tech kávéfőzővel akár igazi látványosság is lehet a konyhád.

L alakú konyhabútor

Főzőlap

A főzés sokkal több, mint az étel elkészítése. Nagyon szórakoztató is lehet egy modern főzőlap, amely a legújabb technológiának köszönhetően sokkal könnyebbé teszi a munkát. Akár indukciós, kerámia vagy gáz, megtaláljuk a neked megfelelő technológiát. !

L alakú konyhabútor

Sütő

A modern sütőknek hála az otthoni ételek elkészítése nem csak a hobbi szakácsok szabadidős tevékenysége lehet, hanem az egész családnak örömet okozhat. Az intelligens funkciók pedig támogatnak a főzés során, így még a bonyolultabb ételek is tökéletesen sikerülnek.

L alakú konyhabútor

Mosogatógép

A mosogatógépek már sokkal gazdaságosabbak lehetnek, mint a hagyományos, kézi mosogatás. A mai modern mosogatógépek már sokkal többet kínálnak, mint az evőeszközök és edények gazdaságos tisztítása.

L alakú konyhabútor

Hűtőszekrény és fagyasztó

Az élelmiszerek tárolása és tartósítása a konyha központi funkciója. A modern hűtőszekrények és fagyasztók sokkal többet jelentenek, mint csupán az élelmiszerek tárolása. Egyesítik a kényelmet és a fenntarthatóságot az intelligens technológiákkal.

L alakú konyhabútor

Páraelszívó

Fontos, hogy ne az egész lakásban lehessen érezni a konyhában készült gasztronómiai élmény illatát.

L alakú konyhabútor

Egyéb beépített eszközök

Mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt, gőzkemencét, borhűtőt is választhatsz konyhádba. Örömmel adunk ebben is tanácsot. Az előszoba olyan, mint az otthonod névjegykártyája. Tedd egy hívogató helyiséggé!

Tervezzük meg együtt álmaid konyháját!

Van már elképzelésed? Töltsd ki a lenti űrlapot, vázold fel igényeidet, hogy milyen konyha lenne számodra az ideális, majd találkozzunk személyesen, hogy megtervezhessük álmaid konyháját!