II. kategória Uni Beige MDF front - Egger H3114 ST9 Tirani Körte munkalap

Megérintő vidéki hangulat és természetközeliség ebben az L alakú rusztikus konyhában

Az vidéki konyhastílus nyilvánvaló választás azok számára, akik szeretik a kényelmet. A ez a stílus leginkább a konyhában érhető tetten: a rusztikus báj és a régi idők eleganciája jellemző rá. Ha klasszikus vidéki otthonban gondolkodunk, akkor jó ha tudjuk, hogy ez a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik, szoros kapcsolatban van a tradíciókkal, természetközeli, könnyed és végtelenül személyes. Ezért is érezzük jól magunkat ilyen közegben. Megrendelőnk igénye, egy minden részében vidéki hangulatú konyhabútor, melyhez a konyhai gépek és a páraelszívó kialakítása egyaránt alkalmazkodik. A konyhabútor frontjainak színe MDF II. katergória Uni Beige, munkalapjának színe Egger H3114 ST9 Tirani Körte. A munkalap színe kiemeli a világos bézs frontokat, ezáltal teremtve tökéletes harmóniát a konyhai helyiségnek.  

Modern gépesítés a vidék világos bézs ízeibe csomagolva

A mai konyhatervezés során nem kell lemondanod a modern háztartási gépekről sem. Modernitás, rusztikus külsőben! Megrendelőnk Cortina Design Priolitikus beépíthető sütőt, Colonia/Cortina Design indukciós főzőlapot választott, mely tökéletesen illik a bútor stílusához. A konyhai munkalapba továbbá Blanco Zia XL 6S mosogatótálcát, és Blanco Tradon csaptelepet szereltünk. A csaptelep különlegessége, hogy a sárgaréz színe és vidéki hangulatú külseje még inkább rusztikus hatást kelt a konyhai helyiségnek. A főzőlap felé szintúgy rusztikus hatást keltő Kdesign Elisa 60-as páraelszívó került beépítésre. Frontjaira szerelt FU 1152 0096 08 virágmintás fogantyúi lettek egyben a bútor ékkövei.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus, várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése