Gizir 6015, SWI-0440 - Impulse R3 Nett 63 magasfényű

Modern romantika a konyhában

Az U alakú konyhabútor nem véletlenül sokak kedvence: sok munkafelülettel bír, rengeteg tárolóhelyet lehet hozzá tervezni és nem utolsó sorban az egyik legszemkápráztatóbb konyhaforma.

Ezt a törtfehér konyhabútort is U alakban képzelte el megrendelőnk, ezzel kifejezetten romantikus hatást kölcsönözve a helyiségnek. Azonban, hogy mégis modern legyen, a frontok magasfényűek lettek, diszkrét fogantyúkkal. A helykihasználást és az ebédlőtől való elválasztást pedig egy konyhai félszigettel (mint az U egyik szára) oldottuk meg, ezzel 3 férfőhelyes reggelizőasztalt is teremtve.

A törtfehér U alakú magasfényű konyhabútor felszereltsége

konyhabútor frontjainak és korpuszának színe Impulse R3 Nett 63 magasfényű és Gizir 6015, SWI-0440. A hátfal színazonos. A bútor munkalapja F015 ps52.

A fiókok és pántok Strong Max csillapítást kaptak, a fogantyúk ANGLE szálcsiszoltak.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése