Wellington tölgy - Sötét sonoma tölgy - Egger H1277 Lekaland akác

Tölgy színű L alakú konyhabútor a funkcionalitás jegyében

Egy konyhabútor legfőbb szerepe, hogy az alapvető szükségleteinket kielégítse, s nem feltétlenül egy elbűvölő kirakatnak kell lennie. Ezzel ellentétben rendkívül légyeges a funkcionalitás azért, hogy a legkülönbözőbb igényeket is kielégítse. 

Megrendelőnk a BySpan 370 SWN Wellington tölgy színt választotta fő színként. 

38 mm-es Egger H1277 Lekaland akác munkalapba a Blanco Legra silgranit mosogatótálcát és Blanco Midra silgranit csaptelepet szereltünk be, továbbá a konyhabútorba beépítésre került egy Nodor Gat 850/60-as páraelszívó is. A szalag LED-es lámpa, melyet a felső szekrények alá szereltünk, funkcionális világítást kínál a konyhai munkalap számára. A bútor élettartamát 2 mm-es szín azonos ABS élzárással, és minőségi Strong vasalatokkal növeltük. A Strong professzionális fiókrendszerei és kivetőpántjai, a lassítós és a nagy teherbírású tulajdonságaiknak köszönhetően, halk és lágy záródást biztosítanak minden mozgatni kívánt területen. Minőség egy bútoréleten keresztül. A  Strong vasalatok a konyha-élettartamán keresztül tökéletes működést garantálnak.  

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése