Bodega - szürke barna - Egger

Extra nagy terű szürkésbarna L alakú modern konyhabútor

Különleges egyedi konyhabútor egy fiatal házaspár életébe… Minden konyhabútorunkhoz kötődik valami kis egyediség. Egy fiatal párról van szó, akik már közös gyermekükkel együtt szeretnék élvezni eme egyedi konyhabútort. Mi lehet benne különleges? Sokszor a szemünk előtt van a titok és mégse vesszük észre. A bútor különlegessége, hogy a felső elemei kicsivel nagyobbak, mint az átlag konyhabútoroké. Ebben az esetben nagy figyelmet kell fordítani a méretarányosságokra. Pontos, precíz tervezéssel készült és így, hogy magasabb az egész konyhabútor, még jobban kiadja ennek szépségét. 

A fiatal pár az Egger 38mm F 633 szürkésbarna munkalapot választotta, amely igen strapabíró és emellett esztétikus kialakítása véget meleg hatást biztosít a konyhában. Legyen az felnőtt vagy gyermek, ilyen konyhabútor mellett uralhatja a konyhát. A 100 SWN Bodega színnek köszönhetően a felületen a matt és a fényes részek váltják egymást. A matt és a finoman erezett pórusos felület csodálatos mélységi hatást kelt, aminek köszönhetően a lap kifejezetten természetes benyomást kelt. Led lámpával vagy spotlámpával még tovább lehet hangsúlyozni. 

A szürkésbarna konyhabútor felszereltsége

A konyhai helyiség méreteihez igazodva a konyhabútor formáját L alakú kivitelezésben tudtuk megvalósítani, azonban annak érdekében, hogy elegendő tárolóhelyet kapjunk, a konyha végére toronyszekrényt terveztünk, melybe beépítésre került a gáztűzhely. Tervben van egy kürtős elszívó is, ami majd utólag lesz beszerelve. Végezetül élzárásnak ABS 22/2 tettünk fel. A mai konyhatervezés során bármit meg lehet valósítani. Hiszen neked van egy ötleted, mi pedig azt rendeltetésszerűen véghezvisszük kifinomult gépekkel és magas szakmai tapasztalattal.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése