Szürke U alakú modern konyhabútor, nappali és előszoba

Egger U732 Por szürke, U702 Kasmír szürke front - Egger F028 munkalap

A minimalizmus szépsége

Egy kedves házaspár elképzelései szerint terveztük meg ezt a rendkívül modern konyhabútort egy családi ház nappali-konyhájába. A Soroksáron élő pár számára fontos volt, hogy a konyhabútor színben, stílusban passzoljon a lakás többi részéhez, amire maximálisan odafigyeltünk. Ezért a nappali és előszoba bútor is a szürkéből készült el.

A konyhabútor frontjai kasmír és por szürke, a munkalap antracit szürke. A bútor különlegessége, hogy a sütőt egy speciális vasalat segítségével eltakartuk ajtóval, így a konyha a nappalival és az előszobával is összhangba kerül az egyforma színek és anyagok miatt.

A konyhában a térkihasználást tolóajtó segítségével növeltük, így a konyhai kiegészítők nincsenek szem előtt, mégis könnyen hozzáférhetőek.

A plafonig érő szekrények teljes mértékben kihasználják a rendelkezésre álló teret, azonban az amerikai konyhás kialakítás miatt a helyiség tág, szellős és kifejezetten kellemes a hangulata.

A világosszürke frontok szépen belesimulnak a helyiség folytatását jelentő fehér falakba, ezzel is optikailag növelik a teret.

A szürke U alakú konyhabútor felszereltsége

A front anyaga, színe Egger U732 por szürke és U702 kasmír szürke. A munkalap színe Egger F028. A fogantyúk típusa TULIP Hrazda.

A fiókok és pántok Strong Max fióksín csillapítással és Strong pánt csillapítással, illetve Kesseböhmer és Blum felnyílókkal készültek.

A konyhabútor és nappali bútor ára együtt bruttó 3.789.284 Ft

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése