Matt jeges szürke MDF front R23/R6 marással - Avato 711 Bordalino tölgy 38mm munkalap

Szürke l alakú rusztikus konyhabútor színe

A színek világa szinte akkora, mint az univerzum. Választékuk hatalmas, szinte minden színnek van egyfajta hatása az emberre. Ebben az esetben a jeges szürke szín világa kapott előteret. Mivel minden színnek megvan a maga természete, ennél fogva ez a szürke magabiztosságot és határozottságot nyújt a konyhában lévő személynekKicsit jeges beütése pedig kiegyensúlyozottságot sugározz

A hátfal színe szintén a D 2102 szürke lett, hogy folyamatos legyen a harmónia. Maga a munkalap Avato 711 bordalinoi tölgy, ami rendszeres ápolás, felületkezelés által egy olyan munkafelületet kap, melyben hosszú időn keresztül örömét leled majd. 

Szürke L alakú rusztikus konyhabútor kiegészítői, elrendezése

A lenyűgöző faanyag  választása meghatározza az aktuális trendet otthonodban. Nagyon fontos számunka, hogy ne csak gyönyörű legyen, de hasznossá is váljon ez a remek konyhabútor. Ezért döntöttünk a nagy férőhelyes fiók mellett, amihez biztosítani kell a nagy teherbírást, amit a StrongBox fiók sínjei biztosítanak. Szinte már nem is lehet tovább fokozni, ennek a gyönyörű konyhabútornak a tulajdonságait, vagy mégis? Természetesen lehet, hiszen a Sulky fekete acél matt fogantyúknak köszönhetően még jobb színvilágot biztosít konyhánkba. Emellett kapott a konyhabútor különböző  kiegészítéseket is. A mosogató Blanco Lemis 6 S-IF fényezett rozsdamentes acél, amely egy Blanco Daras csapteleppel párosul, így biztosítva a teljes összhangot a konyhában.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése