U 732 Porszürke - Nett 64 - D2102

Egy irodai konyhabútor legfőbb szerepe, hogy az alapvető szükségleteinket kielégítse, s nem feltétlenül egy elbűvölő kirakatnak kell lennie. Rendkívül funkcionálisnak kell lennie ahhoz, hogy a különböző igényeket kielégítse. Fontos hogy több használó is elférjen, továbbá jól illeszkedjen az irodaterület általános jellegéhez. Csakúgy, mint a legtöbb konyha esetében – és talán még inkább – az irodai konyhánál is az elsődleges cél, hogy rendkívül könnyen karbantartható legyen. Lehet, hogy nem használják ínyenc ételek elkészítésére, azonban az irodai konyhák nagy forgalomnak és sok külső behatásnak vannak kitéve, ezáltal az anyagok kiválasztása nagyon fontos. A fő cél, hogy minden felület könnyen törölhető legyen, és ne maradjon olyan hely, ahol a por, a piszok és az apró élelmiszer-részecskék megragadnak. Erre tökéletes megoldás a hátfalpanel, mely sokkal könnyebben tisztítható, mint a csempével burkolt konyhai fal.

konyhabútor színét illetően sem túlzottan előnyős, ha fehér vagy világos színeket választunk. Megrendelőnk a sötétszürke egyik árnyalatát, a U 732 Porszürke színt választotta fő színként. A 28 mm-es gránit munkalapba a mosogatótálcát közvetlenül a kamraszekrény mellé építettük be, továbbá a konyhabútorba beépítésre került egy Cata MC 20-as mikrohullámú sütő és egy mosogatógép is. Formabontó megoldásként, a felnyiló felső elemeket savmart üveges frontokkal szereltük. A szalag LED-es lámpa melyet a felső szekrények alá a falra szereltünk, funkcionális világítást kínál a konyhai munkalap számára. A konyhabútor különlegessége továbbá a felső nyitott elem, melyet üvegpolccal szereltünk. A bútor élettartamát 2 mm-es szín azonos ABS élzárással, és minőségi Blum vasalatokkal növeltük. A Blum professzionális fiókrendszerei és kivetőpántjai, a lassítós és a nagy teherbírású tulajdonságaiknak köszönhetően halk és lágy záródást biztosítanak minden mozgatni kívánt területen. Minőség egy bútoréleten keresztül. A Blum vasalatok a konyha-élettartamán keresztül tökéletes működést garantálnak.  

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése