Anthracit - Kashmír - Világos szürke valmasino márvány

MDF szappanmart fronttal készült modern konyhabútor szigettel

A konyha front MDF alapú Szappanmart. Alsó frontjai antracit, míg a felső ajtók kashmír színt kaptak, melyhez a Swisspantól választottuk a korpusz színt SWI_MFC_10_0477 Anthracit. A két front szín konbináció eleganciát ad a bútornak. 

Ennél a konyhánál megrendelőnk a 38 mm vastagságú Egger F074 ST9 Világos szürke valmasino márvány munkalapot választotta, amihez tökéletesen illik a 18 mm vastagságú hátfal panel.

Egyedi bútorainkat, nagy teherbírású Strongbox lassítós behúzású fiókokkal és kivetőpántokkal láttuk el, melyekre 10 év garanciát vállalunk. A felső elemek alá felcsavarozható led világítást tettünk, hogy rosszabb fényviszonyok esetén is tökéletesen lehessen látni, de egyben hangulatvilágításként is szolgálhat. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése