Egger H 3326 ST28 Gladstone Szürkésbézs Tölgy - Egger U 727 ST9 Kőszürke

Most divatos a szürke, és ráadásul csodásan párosítható!

szürke, melynek árnyalata széles mozognak, nem csupán minden színhez jól illik, de a megfelelő színkombinációnak köszönhetően egyaránt tökéletes színválasztás lehet, akár rusztikus, akár modern konyhabútorok esetében. A szürke rugalmasságot nyújt konyhai helyiségednek, továbbá tökéletes választás azoknak, akik kifinomult, divatos konyhát szeretnének. Azonban arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a világítás nagyban befolyásolja konyhai helyiségünket, függetlenül attól, hogy a stílus modern vagy hagyományos. Mivel a világítás sokkal több, mint egy esztétikai jellegzetesség a konyhában, feltétlenül szükség van rá, hogy megfelelő legyen. A konyhában a szürke tónusú megközelítés elegáns, vonzó megjelenést kölcsönöz, ahova a monotonság nem megy be. Megrendelőnk ennél a konyhabútornál az Egger U 727 ST9 Kőszürke frontok mellé, Egger H 3326 ST28 Gladstone Szürkésbézs Tölgy színt párosított, mely láthatóan tökéletes harmóniát alkot. 

A szürke-barna L alakú modern konyhabútor felszereltsége

konyhabútor formáját tekintve a klasszikus L vonalat követi. A munkafelület és az ergonómiai szempontokat is előtérbe helyezve, az U alakú konyhabútorok után talán a legkedvezőbb kialakítás. A bútor 38 mm vastagságú munkalapjába egyaránt beépítésre került egy Blanco Zia 6SXL Tartuf színű silgránit mosogatótálca és a főzőlap. Annak érdekében, hogy minél több helyet szabadíthassunk fel, a bútor két toronyszekrénnyel bővült. A főzőlap melletti toronyszekrénybe, szemmagasságba került beépítésre a sütő és a mikrohullámú sütő, továbbá a mosogató melletti toronyszekrénybe a hűtő. Konyhabútor tervezésnél az esetleges elektromos készülékek alá, a bútorba szellőzőrácsot is építünk, az ilyenkor szükséges szellőzés érdekében. A bútor felső felnyíló elemei, savmart üvegezéssel és alukerettel készültek. A szalag LED-es lámpa, mely a felső szekrények alá a falra szerelt, funkcionális világítást kínál a konyhai munkalap számára, ugyanakkor a konyhai helyiség hangulatát is növelhetjük vele. A konyhabútor frontjai és fiókjai, lassítós, halk záródású, nagy teherbírású Strong Box vasalatokkal lettek ellátva, melynek köszönhetően sikerült többszörösére növelnünk a bútor élettartamát

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése