U 732 ST9 Porszürke - H 3443 ST22 Polár Aland Fenyő

Milyen csodás párosítás a cappuccino és a szürke!

Bár a szürke időnként egyszerű színnek tűnhet, valójában mélyen befolyásolja konyhai helyiségének hangulatát. Kétféle színkombináció ugyanabban a térben, tökéletesen működik, ha a szürke az egyik szín. Ez annak köszönhető, hogy a szürke semleges árnyalat, ezért jól illeszkedik majdnem minden színhez és kiegészíti az összes színárnyalatot. Tökéletesen jól működik, ha azt bézs, cappuccino vagy világos fautánzatú színekkel párosítjuk.

Ennél a konyhabútornál megrendelőnk az U 732 ST9 Porszürke frontokhoz, H 3443 ST22 Polár Aland Fenyő színű korpuszt választott, melynek végeredményén nem lehet vitatkozni. 

A szürke-barna L alakú modern konyhabútor felszereltsége

A bútor 38 mm vastagságú munkalapot kapott, melynek színét megrendelőnk a világos Polár Aland Fenyőhöz hasonlóan, Egger H1277 ST9 Világos Lakeland Akác színt választotta. A munkalapba egyaránt beépítésre került a főzőlap és egy Blanco Zia 45 Sl mosogatótálca, melyhez hozzáillő Blanco Daras csaptelepet szereltünk. A főzőlap felé, Cata Beta 600 fali páraelszívót szereltünk. A konyhabútor 2 mm-es ABS élzárást kapott, továbbá frontjait és fiókjait a minőségi Strong Box vasalatokkal szereltük, mellyel többszörösére növeltük a bútor élettartamát. Végezetül a konyhabútor frontjait SOSA 37031 Szatén Króm fogantyúkkal díszítettünk.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése