Egger U727 Matt kőszürke front - F093 ST15 Szürke Cippolino márvány munkalap

Formailag letisztult L alakú modern konyhabútor

A sonoma tölgy modern konyhabútor formáját tekintve L alakú. Megrendelőnk elképzelése egy sötétebb fa erezetű, formailag letisztult modern konyhabútor volt, mely alapján választottuk ki a BySpan 351 Sötét Sonoma tölgy és az Egger U727 Matt kőszürke színeit, mely mellé a Cippolino Kőszürke márvány munkalapot választotta. 

A letisztul forma sikerének érdekében a konyhabútor hátfalpanelt is kapott ami színazonos a munkafelülettel. A bútor 38 mm-es munkalapja a sarok résznél összemarással készült. Megrendelőnk kérésére a konyhabútor munkalapjába egyaránt beépítésre került egy Blanko Zia 9 Silgranit mosogatótálca és a hozzá illő Blanco Daras Silgranit csaptelep. A főzőlap felé Cata TF-6700 /A LED páraelszívó került. A természetes fény kihasználása érdekében mindenképp szerencsésnek tűnt, hogy a mosogató az ablak alá kerülhessen. Egyszerű mégis utánozhatatlan.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése