Nett 62 Magasfényű Fehér és Nett 24 Magasfényű Sárga frontok - Egger W980 ST9 munkalap

Szemet gyönyörködtető sárga szín, L alak és konyhasziget egyben

Nincs jó vagy rossz döntés, sőt, nálunk döntened sem kell a konyhasziget és az L alakú konyhabútorok között! Ne töprengj tovább, melyik konyhai dizájnt engedd el. Ennél a konyhabútornál egyaránt sikerült követnünk a klasszikus L alakot, ugyanakkor megrendelőnk igénye szerint, fenntartva a mai modernitás irányzatát, a konyhabútor hosszabb része lett egyben a konyhasziget is. Ilyen kialakítású konyhabútorok esetében mindössze egyetlen falszakasz is elegendő a konyhabútor kialakítására. A bútor színe Nett 62 Magasfényű Fehér és Nett 24 Magasfényű Sárga. A Nett 24 Magasfényű Sárga ugyan merész választás, azonban amennyiben jó színkombinációban használjuk, szemet gyönyörködtető összhatást érhetünk el konyhai helyiségünkben. A tökéletes színkombinációnak köszönhetően, mely a Nett 62 Magasfényű fehérrel lett hibátlanul harmonikus, élénk energiát sikerült becsempésznünk az amúgy is fényárban úszó konyhai helyiségbe. 

Sárga L alakú magasfényű konyhabútor felszereltsége

konyhabútor 38 mm vastagságú Egger W980 ST9 munkalapjába egyaránt beépítésre került a mosogatótálca és a főzőlap. Ergonómia szempontoknak is eleget téve a konyhabútor továbbá egy toronyszekrénnyel bővült, melybe beépítésre került a hűtő és közvetlen mellé szemmagasságba a sütő. Számunkra fontos, hogy egy általunk készített konyhabútor az élethosszát tekintve is megállja a helyét, melynek érdekében 2 mm-es ABS élzárással és minőségi Strong Box vasalatokkal növeltük a bútor élettartamát. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése