Nett 24 Matt Sárga - A 423 San Remo PS13

Sárga - barna U alakú modern konyhabútor

Első ránézésre talán merésznek tűnhet egy citromsárga konyhabútor, ám egy egy ilyen színes konyhabútor is lehet ízléses, ugyanakkor nem mindennapi. Mindenki olyan konyhabútort szeretne, amelyből csak egy akad a világon. Megrendelőnk merész színválasztéka, a Nett 24 Matt sárga és az A 423 San Remo PS13 színkombinációja tökéletes harmóniát teremt 18 mhatalmas konyhai helyiségben. 

A konyha formáját tekintve is egyedi vonalat követ, ugyanis U alakját tekintve két sorból, egy beépített toronyszekrényből, egy beépített tárolószekrényből és egy konyhaszigetből áll, mely étkezőként is tökéletesen funkcionál. 

konyhabútor beépített tárolószekrényénél a hátfal a mennyezet vonalát követi, melyre két nyitott polcot alakítottunk ki. A polcok alá led világítást is szereltünk, ezzel becsempészve egy kis hangulatot a már amúgy is otthonos helyiségnek. Tervezésnél a legfontosabb döntést leggyakrabban a beépítendő gépek helye és távolsága határozza meg. Amennyiben jól akarod megtervezni konyhabútorodat, célszerű a mosogatótálcát és a főzőlapot kellő távolságba helyezni egymástól, annak érdekében, hogy elegendő munkafelületed maradhasson. A hatalmas konyhai helyiségnek köszönhetően ennél a konyhabútornál nem volt kérdéses, hogy a két használati eszközt külön, az egymással szembeni konyhasorra külön fogjuk beépíteni. A bútor 38 mm-es munkalapot kapott, melybe Blanco Zia 45 SL mosogatótálcát és hozzáillő Blanco Daras Silgránit csaptelepet szereltünk. Megrendelőnk a főzőlap fölé Cata S Plusz Sorozat 700 fali kürtős páraelszívót választott. A sütő és a mikrohullámú sütő ergonómia szempontból közvetlen szemmagasságba, a beépített toronyszekrényben kapott helyet. A bútor, minőségi Strong Box csillapítós behúzású és nagy teherbírású vasalatokkal lett ellátva.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése