Uni bordó A33/R3 marás MDF front - Egger F076 ST9 szürke braganza gránit munkalap

Így hozd ki a legtöbbet egy kicsi konyhából!

Ki mondta hogy a kis konyhák nem lehetnek praktikusak? A nagyobb nem mindig jobb, különösen akkor, amikor konyhabútorokról beszélünk. Annak függvényében, hogy a kis konyhabútorok esetében a munkavégzési zónákat közelebb kell helyezni, sokkal hatékonyabb, gyorsabb folyamatot érhetünk el, mint a nagyobb konyhákban, ugyanis előbbi esetében szinte felére csökken a megtenni kívánt út hossza. Egy megfelelően kialakított mini konyha is maximális hatékonysággal rendelkezhet, melyet a következő konyhabútorunk is bizonyít. 

(M)ennyi elemből áll egy egysoros modern konyhabútor!

A front színe Uni Bordó A/33, melynek hordozóanyaga MDF lap. Az MDF-lap minden szempontból értékesebb, mint a faforgácslap, hiszen szilárdsági mutatói jóval kedvezőbbek, felülete kiváló, szerkezete homogén, élei marassál jól megmunkálhatóak. A hátfal színe H1486 ST36  Pasadena Fenyő, mely tökéletesen harmonizál a konyhabútor bordó színével. A piros konyhabútor alakja a konyhai helyiség alakját és méreteit figyelembe véve egysoros. 

Legfőbb feladatunk ennél a konyhabútornál, hogy a bútor praktikus és könnyen használható legyen, amit remekül sikerült is megvalósítanunk. A bútor 38 mm vastagságú Egger F076 ST9 Szürke Braganza gránit színű munkalapjába egyaránt beépítésre került a mosogatótálca és a főzőlap. A sütőt ergonómia szempontból a toronyszekrénybe, szemmagasságba építettük, ezzel is kényelmessé téve használatát. Annak érdekében, hogy növeljük a bútor élettartamát, éleit 2 mm ABS élzáróval zártuk, továbbá frontjait és fiókjait minőségi Strong Box vasalatokkal szereltük. Frontjait végezetül a Carina 192363 króm fogantyúkkal díszítettük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése