Nett 61 Magasfényű Piros MDF front - Egger U 999 ST89 Fekete munkalap

Piros - fekete L alakú magasfényú konyhabútor stílusa

A tiszta vonalak és a magasfényű kivitelezés modern stílusa, minden konyhában merész hatást eredményez. A magasfényű felület kiváló megjelenésű lehet a hűvös fehérektől egészen az élénk vörösig. Ahhoz, hogy hatásos végeredményt kapjunk, a piros árnyalatait célszerű a két alapszínnel párosítani, azaz a fehérrel és a feketével. Ez esetben, mindkét alapszínt felhasználtuk. A fekete konyhasziget, a fehér lábazat és a hátfalpanel különösen kiemeli a piros mély árnyalatait. 

Piros magasfényű konyhabútor a megrendelő igényeire szabva

Megrendelőnk igénye egy stílusában és megjelenésében modern magasfényű konyhabútor volt, szigettel. A konyhabútor 38 mm vastagságú Egger U999 ST89 Fekete munkalapjába Blanco Tipo 45 S Compact mosogatótálca került beépítésre, melyhez hozzáillő Blanco Daras csaptelepet szereltünk. A konyhasziget munkalapjába továbbá Electrolux EHI6340FOK indukciós főzőlap került beépítésre. Annak érdekében, hogy növeljük a tárolóelemek helyét, s közben megfeleljünk az ergonómia szempontjainak is, formabontó megoldásként kialakítottunk egy toronyszekrényt, melybe a hűtőt és Electrolux EOC S750 AOX sütőt építettünk. A bútor lábazata D 152 Fehér, míg a hátfalpanel D2201 Festett Fehér. A konyhaszigetet megrendelőnk igénye szerint úgy alakítottuk ki, hogy az ne csupán tárolóelemként, hanem étkezőasztalként is funkcionáljon. A bútor élettartamát 2 mm-es ABS élzárással és minőségi Strong Box vasalatokkal növeltük. Megrendelőnk Isla Sol páraelszívót választott.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése