Nett 29 Magasfényű Piros MDF és Nett 20 Magasfényű Fekete frontok - Egger U999 ST89 38mm munkalap

Piros magasfényű modern konyhabútor színösszeállítása

Különböző színkombinációval tervezheted új konyhabútorodat. Az egyik szín, ami nagyon népszerű ennél a konyhabútornál is, a piros. Hozzáad egy kis fűszert a konyhai helyiség hangulatához. A stílusos, piros konyhai színek inspirálni fognak, hogyan illesztheted be a meleg hatást saját konyhai helyiségedbe. 

Nett 29 Magasfényű frontok és a Nett 67 Magasfényű Sötétszürke sziget vidám hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. Nem beszélve a felső frontok alukeretes kialakításáról és a Hrazda 35643 Króm fényes fogantyúinak tökéletes választásáról, mely még inkább a modern vonalat követi. 

Miért különleges az egysoros magasfényű konyhabútor konyhaszigettel?

Alakja egysoros ugyan, azonban a középen nyitott résznek köszönhetően további munkaterülettel gazdagodott. A bútor 38 mm vastagságú Egger 999 ST89 munkalapot kapott, melynek középső részére beépítésre került a főzőlap. A konyhasziget munkalapjának egy részét megnyújtottuk, melyen így egyrészt plusz munkafelületet, másrészt étkezőfelületet is kaptunk. A konyhasziget munkalapjába továbbá konyhamalacot telepítettünk. A konyhabútor mindkét végén toronyszekrény kialakítással készült, melybe beépítettük a sütőt és a hűtőt, ezek mellé pedig megrendelőnk igénye szerint szintúgy belekerült a mosogatógép is. konyhabútor élettartamát 2 mm-es ABS élzárással és minőségi Strong Box vasalatokkal növeltük, melyre 10 év garanciát adunk.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése