Nett 61 Magasfényű Ferarri Piros és Nett 62 Magasfényű Fehér MDF frontok - Fehér mariana kő 38mm munkalap

Ennél a konyhabútornál az ajtófrontok hordozóanyaga MDF, felülete Nett 61 Magasfényű Ferrari Piros és Nett 62 Magasfényű Fehér.  A piros – fehér magasfényű konyhabútor formáját tekintve egysoros, végén toronyszekrénnyel. 

Miért nyerő színkombináció a piros és a fehér a magasfényű konyhabútoroknál?

A piros árnyalatok élénk energiát és látványt nyújtanak mind a konyhában, mind a dekorációban egyaránt. A piros szín izgalmas és erőteljes, melegséget árasztó, ugyanakkor kihívó is lehet. Annak érdekében, hogy a konyhabútorunk tökéletesen harmonizáljon konyhai helyiségünkkel, célszerű a piros árnyalatok mellé, fekete, illetve fehér színeket párosítani. 

Amennyiben eldöntöttük a konyha színét, a következő fontos kérdés felületének és hordozóanyagának kiválasztása.

  • Bútorlapból vagy MDF lapból szeretnénk-e?
  • Felületei fényes, magasfényű, tükörfényű, esetleg matt hatást keltsenek? 

 

Praktikus és időtálló kivitel az egysoros magasfényű konyhabútor - de miért?

A konyhabútor 38 mm vastagságú Fehér Mariana Kő színű munkalapjába egyaránt beépítésre került a mosogatótálca és főzőlap, mely alá a sütőt helyeztük el. A hűtő a sor végén álló toronyszekrénybe lett beépítve, ennek lábazatába szellőzőrács került. 

Formabontó megoldásként a fali kürtős páraelszívó melletti felső elemek kisebb mélységgel és magassággal lettek kialakítva.

konyhabútor élettartamát 2 mm-es ABS élzárással, vízzáró profillal és minőségi Strong Box lassítós és nagy teherbírású vasalatokkal növeltük. Végezetül frontjai Verona 195123 króm fogantyúkkal díszítettük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése