Matt fehér U alakú modern konyhabútor

Impulse Nett 62 matt A36/R3 fehér front - Avato 216 munkalap

Letisztult stílusú konyha a fa melegségével

Egy igazán különleges kérés érkezett hozzánk: megrendelőnk letisztult stílusú egyedi konyhabútort szeretett volna készíttetni, mely matt hatása révén modern, a fa mégis az otthon melegét erősíti.

Egy modern, mégis klasszikus konyhabútort készítettünk, mely belesimul a helyiségbe – az ablakpárkányok is a munkalap anyagából lettek elkészítve -, és a családi élet igazi központja lehet.

A falipanel a munkalap szín azonos anyagából készült – ezzel a megoldással könnyebben tisztán lehet tartani a hátfalat, mint ha csempe burkolattal készült volna. 

Látványkonyhaként is üzemelhet, hiszen az U alak egyik szára félszigetként is funkcionál. Itt kapott helyet a főzőlap, a másik oldalon pedig három bárszék elhelyezésére van lehetőség. Egyszerre lehet beszélgetni, iszogatni és főzni is ebben a konyhában. Abszolút multifunkcionálissá vált így a helyiség.

Rejtett tárolókat is sikerült elhelyeznünk benne, a maximális helykihasználás érdekében: többszintes rejtett polcok és kihúzható álló fiók biztosítja, hogy mindennek meg legyen a helye. A letisztult vonalat pedig tovább erősíti, hogy a felnyíló szekrény nyomásra nyílik, így nincs szükség fogantyúra. 

A matt fehér U alakú konyhabútor felszereltsége

A fiókjai StrongMax fióksín csillapítással készültek, Strong pánt csillapítással, Kesseböhmer felnyíló vasalattal, sarokvasalattal és olajtatóval. A bútor munkalapja Avato 216.

Korpusz anyaga, színe: BY 385 és SWI 0440; front anyaga színe: Impulse Nett 62 matt A36/R3. A hátfal színazonos hátfal lemezből készült. 

A konyhabútor kapott még egy Elleci Unico 310 G40 mosogatótálcát és Elleci Stream  Plusz G 40 csaptelepet.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése