Net 63 fényes vanília front - Egger Halifax dohány tölgy 38mm munkalap

L alakú modern konyhabútor szigettel a tökéletes helyelosztásért

A konyhabútor tervezésekor mérettől függetlenül kiemelt figyelmet fordítottunk  a tervezésre és a legfontosabb munkaterületek kialakítására. A főzőlap, a mosogató és a hűtő köré csoportosul a konyhában végzett munka nagy része. Próbáltuk úgy elhelyezni, hogy a pontok ne legyenek túl távol és túl közel se egymáshoz. A konyha egy szigetet is tartalmaz. A sziget rengeteg tárolóhelyet biztosít, és extra munkafelületként is szolgál. 

Konyhabútor a természet színeiben

A korpuszunk a BySpan 632 vanília bútorlapot kapta, amihez a megrendelőnk az MDF Nett 63 magasfényű ajtó frontot választotta. A munkalapnak egy sötétebb fahatású Egger H 1181 ST37 Halifax Dohány Tölgy színt választottuk, ami megbontja a krém-vanília színt. A 38 mm -es munkapultba beépítésre került a Blanko Tipo  XL 6 S rozsdamentes mosogatótálca , ami alá beszereltünk egy Blanco Select 3/6 szelektív hulladéktárolót. A bútort 2 mm-es ABS élzárással és Strong Box nagy teherbírású, minőségi vasalatokkal láttuk el. A konyhabútor felső elemeit Blum Avemtos HL felnyílló rendszerrel láttuk el.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése