Magasfényű beige - fenyő - barna finom gránit

A belső terek kialakításának sok arca van. Az uni-, fa-, és fantázia dekorok széles választéka teszi alkalmassá, hogy a modern bútorok és belsőépítészet ideális alapanyagává váljanak. A Kastamonu termékek remek minősége miatt a bútorgyártó cégek és az építőipari vállalatok kedvelt alapanyaga. A laminált Kastamonu fa forgácslapok kifejezetten ajánlottak fürdőszoba- és konyhabútor gyártásához. A kedves vevőnk éppen, ezért választotta A 474 PS19 Soho fenyő bútorlapot. 

A front hordozóanyaga 18 mm vastagságú MDF lap a hátoldalon fehérre laminálva, Impuls Nett 63 R3 magas fényű színösszeállítás miatt, melegséget hoz a konyhába. Felületkezelő anyag: A frontoldalon poliészter-poliuretán és akril lakkokkal felület kezelve, melyek kiváló minőségű és keménységű felületet alkotnak. A konyhában sokféleképpen és kreatívan játszhatunk a színekkel, választhatunk egy kellemes, élénk falszínt visszafogott vagy fehér színű konyhabútorral, erős színt csak a konyhai hátfal esetében, de lehetnek színes bútorfelületek világos falakkal és semleges hátfallal. A variációk száma gyakorlatilag végtelen. A konyhabútorba beépítettünk egy Blanco Zia 5S Silgranit kávé színű mosogatótálcát és egy Cata TF-6600/A LED Duralom páraelszívót is.Mi most pár inspiráló ötletet mutatunk, hogy lásd: igenis érdemes színeket használni a konyhában.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése