MDF Implus Net - D4118 rajzos szürke - Egger F 292 ST9 Canyon Tölgy

A krém-barna L alakú modern konyhabútor a melegség érzését kelti

A front hordozóanyaga 18 mm vastagságú MDF lap a hátoldalon fehérre laminálva, Impuls Nett 63 R3 magasfényű színösszeállítás miatt melegséget hoz a konyhába

Felületkezelő anyag: A frontoldalon poliészter-poliuretán és akril lakkokkal felület kezelve, melyek kiváló minőségű és keménységű felületet alkotnak. A konyhában sokféleképpen és kreatívan játszhatunk a színekkel, választhatunk egy kellemes, élénk falszínt visszafogott vagy fehér színű konyhabútorral, erős színt csak a konyhai hátfal esetében, de lehetnek színes bútorfelületek világos falakkal és semleges hátfallal. A variációk száma gyakorlatilag végtelen. Mi most pár inspiráló ötletet mutatunk, hogy lásd: igenis érdemes színeket használni a konyhában.

Mi az a BYSPAN és miért használjuk?

A belső terek kialakításának sok arca van. Az uni-, fa-, és fantázia dekorok széles választéka teszi alkalmassá, hogy a modern bútorok és belsőépítészet ideális alapanyagává váljanak.

BYSPAN termékek a remek minőségük miatt a bútorgyártó cégek és az építőipari vállalatok kedvelt alapanyaga. A laminált BYSPAN fa forgácslapok kifejezetten ajánlottak fürdőszoba- és konyhabútor gyártásához. A kedves vevőnk éppen ezért választotta ezt a remek minőséget. A lapok az E1 európai környezetvédelmi előírásainak is megfelelnek

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése