Egyenes Dávid marással kőrisfa front - F 385 st 10 munkalap

A rusztikus L alakú konyhabútor hangulata

Van egy bizonyos melegség és báj a rusztikus konyhákban. A rusztikus stílusú konyhák lassan meghódítják a piacot, és nagyon népszerűvé válnak. Ez a klasszikus stílus otthonos és meghitt hangulatot kölcsönöz minden konyhába, legyen szó akár kis vagy nagy konyhai helyiségről. Az egyszerűség gyakran a rusztikus konyha kulcsa. Valóban, amikor rusztikus konyhára gondolunk, nem csupán a stílus, a természetesség is eszünkbe jut róla. Ugyanakkor egy minden részében tömörfából készült bútor nem az olcsóságáról híres. 

Ne gondold, hogy a te álmod nem válhat valóra!

Az MDF alapú hordozóknak és a mai kor technológiájának köszönhetően könnyedén érhetünk el hasonló hatást, kedvezőbb áron. Ez a konyhabútor rusztikus megjelenése mellett, kialakítását illetően is a klasszikus L vonalat követi. A mai konyhatervezés során nem kell lemondanod a modern háztartási gépekről sem. Modernitás, rusztikus külsőben! 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus, várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése