Kastamonu D143 PS14 Antracit MDF front - Egger W980 ST2 Platina fehér matt munkalap

Kék L alakú magasfényű konyhabútor az elegancia kedvelőinek

Egy lélegzetelállító konyha, melyben a magasfényű frontok játsszák a főszerepet, a modernizmus és az elegancia egyaránt tetten érhető. Megrendelőnk stílusáról nem lehet vitatkozni. A konyhai helyiség falai, melyek világosságot és nyugalmat sugároznak, tökéletesen kiemelik a Nett 67 Acélkék áthatóságát és mélységét. Acélos megjelenését nem csupán a frontok, hanem a bútor szerkezeti szilárdsága is bizonyítja. 

Az L alakú konyhabútor alkatrészeit, az egyik legjobb minőségű Strong Box kivetőpántjai és lassítós, nagy teherbírású fiókrendszerei alkotják, melyek akár 10 évvel növelik a bútor élettartamát. A bútor ajtó frontjai az úgynevezett MDF lapból készült, melynek szilárdsága és felülete kiváló. A tömör fával ellenben felülete könnyen megmunkálható. A konyhabútor klasszikus L alakú elrendezése praktikus, tömör és nem utolsó sorban az ergonómiai szempontoknak a legmegfelelőbb formai kialakítás. Az így létrejövő áramlásnak köszönhetően a főzés még nagyobb örömet fog okozni.

A megrendelő igényeihez igazodó tervezés ez a kék magasfényű konyhabútor

konyhabútor tervezésénél legfőbb célunk az volt, hogy hatékony és kényelmes főzési teret teremtsünk. Megrendelőnk még építkezési szándékát megelőzően kérte látványtervünket, mely után a látványterv szerint tervezte konyhai helyiségét, így nem a konyhabútor igazodott a helyiség ablakaihoz és (víz, elektromos) kiállásaihoz, hanem azok igazodtak a bútorhoz, melynek eredménye a feltétel nélküli szabad tervezés. 

A sütő és a hűtő a toronyszekrénybe lett építve, melyet teljes egészében a falba építettünk, ezzel is kissé formabontó hatást kölcsönözve a klasszikus L vonalnak. A hűtő alatt a bútorba szellőzőrácsot is beépítettünk, az elektromos készülék megfelelő szellőzése érdekében. 

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyitott kialakítású felső elemek, polcok, melyek nem csupán vizuálisan növelik a teret, ugyanakkor praktikusság szempontjából is hasznosnak bizonyulnak. 

Miért legyen egyszerű? Merjen egyediséget csempészni konyhabútorába! 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

A kék L alakú magasfényű konyhabútor felszereltsége

konyhabútor 38 mm vastagságú Egger W980 ST2 Matt Platina Fehér munkalapjába egyaránt beépítésre került a Nodor Rdos 46 B kerámia főzőlap és a Blanco Lemis 45 S-IF mosogató tálca is, melyhez hozzáillő króm Blanco Daras csaptelepet szereltünk. Elhelyezését illetően figyelembe vettük a két munkazónának szánt távolságot és a munkafelület méretét. Megrendelőnk Cata S Sorozat 900 S fali kürtős páraelszívót választott, melyet szintúgy felszereltünk a főzőlap fölé.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése