Egger U732 Szürke - Kastamonu D181PS13 Világoskék - H1444 ST9 Alpin Fenyő Hátfalpanel

Ez a konyhabútor bizonyítja, hogy a szürke nem feltétlenül unalmas, sőt! Egyre népszerűbb színválasztás, akár rusztikus, akár modern konyha esetében. Ez esetben a modern vonalat követtük.

konyhabútor frontjainak színe Egger U732 Szürke. Annak érdekében, hogy megtörjük az egysoros vonalvezetést és kissé formailag is megbontsuk a konyhabútort, savmart üveges, Kastamonu D181PS13 Világoskék keretes, két ajtós szekrény lett a konyhabútor felső eleme. Sokszor felmerül a kérdés, milyen színeket válasszunk leendő konyhabútorunk számára? Megrendelőnk a világoskék és szürke színek mellé H1444 ST9 Alpin Fenyő színnek képzelte el hátfalpaneljét, amely mint látható is, tökéletes összhangot teremtett az égszínkékre festett falú konyhai helyiségnek. A sütő a toronyszekrénybe, szemmagasságban került beépítésre, mely mellett egy kamraszekrényt alakítottunk ki. A konyhabútor 38 mm vastagságú Antik Fenyő színű munkalapjába szintúgy beépítésre került a főzőlap és a mosogatótálca. A tökéletes mozgás és a bútor időtállóságának érdekében a bútorba Strong Box vasalatokat szereltünk, melyre 10 év garanciát vállalunk. A bútor 2 mm ABS élzárást és vízelzárót kapott. Így egy rendkívül tartós, a mechanikai sérüléseknek ellenálló élzárású konyhabútor jött létre. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése