Nett 62 Fényes Fehér - Nett 67 Sötétkék - D 2084 Tauren Fenyő

A kék és a fehér mindig nyerő kombináció

Izgalmas variáció a magasfényű konyhabútor világában! Ezúttal a kék és a fehér árnyalataival játszottunk. Több konyhánál is említésre került, s amit most ismét be is bizonyítottunk, hogy a fehér szín szinte mindenhez illik. A Nett 67 Sötétkék, mély árnyalata különösképpen kiemeli a Nett 62 Fehér színt, nem feledkezve meg arról, hogy magasfényű hatásuk még inkább impozáns látványt nyújt. 

Miért praktikus az L alakú magasfényű konyhabútor?

konyhabútor kialakítása L alakú, melyet az ergonómia szempontjai szerint alkottunk meg.  A korábban elkülönített konyhai helyiségek ma már egyre inkább egybeolvadnak az étkezővel, és erre a legalkalmasabb forma talán az L alak. A konyhabútor formáját tekintve kifejezetten jól hasznosítja a sarkot. 

konyhabútor formabontó megoldásaként, végén toronyszekrénnyel bővült, melybe egyaránt beépítésre került a sütő és a mikrohullámú sütő. A bútor 38 mm-es Cascina Fenyő munkalapjába szintúgy beépítésre került egy gázfőzőlap és a mosogatótálca.  Megrendelőnk Cata TF 6900 páraelszívót választott, melyet a konyhabútor felső elemébe sikerült beépítenünk. A bútorba továbbá Line 588 hulladéktárolót is beszereltünk. A konyhabútor szerkezeti stabilitását és időtállóságát 2 mm ABS élzárással és Strong Box minőségi, csillapítós, nagy teherbírású vasalatokkal növeltük. A beépített konyhai LED világítással hangulatot, funkcionalitást, egyúttal stílust kölcsönöztünk a bútornak.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése