Nett 50 indigókék MDF, Nett 62 magasfényű fehér MDF és Egger H 1277 világos lakeland akác front szín

A konyhabútor konyhaszigete számos célt szolgálhat

Akár több tárhelyet vagy különleges megjelenést szeretnél konyhádnak a konyhasziget mindig jó megoldás. Integrálhatod a készülékeket a konyhai szigetbe, mint például a mikrohullámú sütő, a borhűtő vagy a mosogatógép, mely mind-mind kivitelezhető és helytakarékos lehet. Ennél a konyhabútornál a konyhasziget különleges módon nyitott polcokkal lett kialakítva

Kék - fehér egysoros modern konyhabútor konyhaszigettel a tér bővítésére

A különálló kamraszekrény és a zárt konyhai helyiség már a múlté! A különböző helyiségek építése különböző célok érdekében már egészen elavult. Egyre több ember választja el otthonát kombinált vagy többcélú területekre. Így nem kell külön szakaszokat felépíteniük, továbbá remek módja annak is, hogy pénzt takaríthassunk meg otthonunk építése közben. Ez is egyszerű lehetősége annak, hogy a tér modernnek tűnjön. Ilyen esetekben legfeljebb egy térelválasztó falra van szükség, mely elválasztja egymástól a konyhai helyiséget, az étkezőt és a nappalit. 

A következő konyhabútornál megpróbáltuk kihasználni a térelválasztó fal lehetőségeit, így a tér megtakarítása és a modern hatás érdekében a toronyszekrényt teljes egészében a térelválasztó falba építettük. Továbbá a toronyszekrénybe szemmagasságba beépítésre került sütő. 

Egysoros modern konyhabútor színei

A konyhasziget színe Magasfényű Nett 50 Indigókék, nyitott polcai H1277 Világos Lakeland Akác éppúgy, mint a toronyszekrény színe. A toronyszekrény mellé Magasfényű Nett 62 Fehér egysoros konyhaszekrény került, melybe beépíthető mosogatógépet építettünk. Annak érdekében, hogy növeljük a bútor élettartamát, 2 mm-es ABS élzárást, minőségi Strong Box kivetőpántokat és fiókrendszer vasalatokat kapott. Végezetül a konyhabútor ajtófrontjait Marina 203824 nemesacél fogantyúkkal díszítettük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése