H1181 Halifax Dohány Tölgy - Nett 50 Indigókék

A színek változatossága alkotja meg az otthon, ez esetben a konyha harmóniáját. Ki mondta, hogy a kék csak a fürdőszobában mutathat jól? Merj játszani a színekkel! Azonban mielőtt végleg eldöntenénk melyik szín lesz a mérvadó konyhabútorunk számára, érdemes végiggondolnunk, hogy a kék megannyi árnyalata közül, melyiket is érdemes választani. Ennek függvényében figyelembe kell vennünk hogy a kék milyen hatást kelt a hozzá eltérően választott színre, amennyiben kettő, vagy többfajta színből szeretnénk megvalósítani konyhabútorunkat. 

Ennél a konyhabútornál a Nett 50 Indigókék mély színe és a H1181 Halifax Dohány Tölgy természetes hatása szuper stílusos főzési helyet eredményezett. Sokan állítják, hogy az egysoros konyhai megoldásokhoz csak egyetlen ok vezethet – konyhai helyiségünk méreteinek hátulütői. Viszont ezek a konyhai kialakítások mindig megtartják kiemelkedő térnövelési hatásukat és soha nem mennek ki a divatból. Annak érdekében, hogy növeljük a konyhabútor komfortját, és csökkentsük a megtett út hosszát, különös figyelmet fordítottunk rá, hogy a főzőlap és a mosogató tálca között, illetve mellett elegendő munkafelületet kaphassunk. Formabontó megoldásként a páraelszívó mellé nyitott polcokat alakítottunk ki, így kölcsönözve egy kis természetes hatást a modernizmus világának. Ahhoz, hogy egy kicsit megtörjük a monoton egysoros vonalat, külön falszakaszra került elhelyezésre a toronyszekrény, melybe szemmagasságba került beépítésre a sütő. A konyhabútor 38 mm vastagságú munkalapjába a főzőlapot és a mosogatótálcát egyaránt beépítettük. Továbbá a mosogatós és a fiókos elem közé Blanco Select 60/2 hulladéktároló került, mellyel még praktikusabbá varázsoltuk a konyhabútort. Szerkezeti stabilitását és időtállóságát 2 mm ABS élzárással és Strong Box minőségi, csillapítós, nagy teherbírású vasalatokkal növeltük.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése