MDF Impuls Magasfényű Fehér - Kastamonu D152 Fehér - D2201 Festett Fehér

Legyen szó selyem, tükör, vagy épp magasfényű konyhabútorról, takarítása meglehetősen több időt igényel, mint az úgynevezett ujjlenyomat mentes matt színű frontokkal készült konyhabútorok. Azonban ragyogásukat és kitűnő megjelenésüket illetően a magasfényű konyhabútor dominál. Megrendelőnk konyhabútorának tervezésénél, MDF frontokat választott, Impuls Magasfényű Fehér színben. További feltételekhez igazodva, a konyhabútor letisztultságát kellett hangsúlyoznunk, amit a bemart fogantyúknak köszönhetően sikerült is megvalósítanunk. A konyhabútor különlegessége, hogy teljes egészében a térelválasztó falba lett építve, miáltal rengeteg helyet sikerült fenntartanunk, így a nyújtott konyhasziget kivitelezésére is jutott tér. A konyhabútor összesen 480 cm hosszan nyúlik el. A konyhasziget nyújtott része lett egyben az étkező is, mely helytakarékosság szempontjából, talán a legpraktikusabb ötletnek bizonyult. A sziget 38 mm-es Egger munkalapot kapott Platina Fehér színben, melybe beépítésre került a főzőlap és a Blanco Adano 700-IF mosogatótálcai is. A rozsdamenetes mosogatóhoz Blanco Mida csaptelepet szereltünk. A sütő a konyhaszigetbe, a főzőlap alá került beépítésre, mely mellé Blanco Select 60/2 hulladéktárolót is beépítettünk. A bútor fiókjai és frontjai csillapítós és nagy teherbírású Strong Box vasalatokkal lettek ellátva. Vízszintes vonalvezetés, letisztultság, elegancia és egyediség, formába öntve.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése