Fehér U alakú magasfényű konyhabútor félszigettel

BY605 magasfényű fehér, SWI-0440 - Impulse R3 Nett 62 magasfényű

Minimalista stílus magasfényű konyhabútorral

Ez a konyhabútor a bizonyíték arra, hogy ha nem is a legnagyobb tér áll rendelkezésünkre a helyiségben, akkor is megvalósítható az U alak. Imádjuk, és nem csak a formája, de a magasfényű fehér frontok miatt is, melyek gyönyörűen elkülönülnek a sötét munkalapoktól.

Megrendelőnk kérése az volt, hogy bár a konyhai helyiség egy légtérben van a nappalival, a konyha különüljön el tőle. Ezt egy félszigettel oldottuk meg, mely nem utolsó sorban a gyors étkezések helyszíne is lett. 

A törtfehér U alakú magasfényű konyhabútor félszigettel felszereltsége

konyhabútor frontjainak színe Impulse R3 Nett 62 magasfényű, korpusza pedig BY605 magasfényű fehér, SWI-0440. A hátfal színazonos. A bútor munkalapja Avato 367.

A fiókok és pántok Strong Max csillapítást kaptak, a fogantyúk U0056 csiszolt nikkel.

Speciális kérés volt még a megrendelő részéről, hogy az ajtó melletti torony rész oldalról egybeépült szekrénynek tűnjön az egységesség miatt.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése