MDF Nett 62 - D2201 Festett Fehér - F148

Miért az U alakú konyhabútor az egyik legjobb választás?

Konyhatervezésnél számtalan kérdésbe ütközhetünk. Vajon jól döntünk majd a szín kiválasztásánál? Hány beépített háztartási gépet szeretnénk? A hűtő különálló legyen? És a legfontosabb, konyhai helyiségünk vajon megengedi-e azt számunkra hogy formailag is mi döntsünk? Egy konyhabútornak – függetlenül attól, hogy helyet kell-e adni a beépített készülékeknek, például a hűtőszekrénynek vagy a mosogatónak, sütőnek, továbbá bőséges helyet kell biztosítani egy nagy család számára, – mindenképpen jól kell működnie. Ahhoz, hogy a munkavégzés gördülékeny legyen, ideális forma az U alak, melynek köszönhetően, a munkavégzés egyszerűbb, továbbá a megtett út hossza is a negyedére csökken, mint az egyenes egyvonalú konyhák esetében. Ez a konyhabútorformáját tekintve sem mondható hétköznapinak, azonban szabályos U alakúnak sem

A fehér U alakú konyhabútor felszereltsége

A bútor frontjainak színe Nett 62 magasfényű fehér, korpusza D2201 festett fehér. A konyhabútor 38 mm vastagságú Barna Finom Gránit színű munkalapjába Blanco Top EZS mosogatótálcát és főzőlapot építettünk. A konyhabútorba továbbá beépítésre került egy mikrohullámú sütő, egy sütő és egy mosogató, melyet teljes egészében a bútorba integráltunk. Fő célunk a sok tárolóhely kialakítása volt. Frontjai 2 mm ABS élzárást kaptak, mellyel jelentősen meghosszabbítottuk a bútor élettartamát. A legújabb magasfényű frontjaink, a szemet kápráztató tükörfényen kívül rendkívüli karcállósággal bővültek. A konyhabútor fiókjai és pántjai a nagy teherbírású, és halk záródású Strong vasalatokkal szereltek.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése