Byspan 605 SWN Fehér - D 2201 Festett Fehér - F302 ST87

A legpraktikusabb konyhai elrendezés

Kedveled a hatékonyságot? Szeretnéd, ha főzés során minden könnyedén a kezed ügyébe kerülne? Ha igen, akkor konyhád tervezésénél az U alak a megfelelő választás. Konyhai elrendezés szempontjából talán az U alak bizonyul a legpraktikusabb megoldásnak. Megvalósításához mindössze két falszakasz elegendő, hogy egy stílusában és megjelenésében modern U alakú konyhabútort alkothassunk. 

A félsziget egység nagyszerű kialakítás egy nagyobb térben. A konyhabútor egyik nagy előnye, hogy bőséges tárolási lehetőséget ad, ugyanakkor minőségi Strong Box vasalatai a sarok részt is könnyen használhatóvá teszi. A Strong Box vasalatoknak és a 2 mm-es ABS élzárásnak köszönhetően, sikerült többszörösére növelnünk a bútor élettartamát. 

A fehér U alakú modern konyhabútor felszereltsége

konyhabútor frontjainak és korpuszának színe Byspan 605 SWN Fehér, a hátfal színe D 2201 Festett Fehér. A bútor 38 mm-es F302 ST87 munkalapjába egyaránt beépítésre került a Blanco Lago Silgránit mosogatótálca, melyhez hozzáillő Blanco Mida Silgránit csaptelepet szereltünk pezsgő színben, továbbá a konyhabútor szemközti munkalapjába szintúgy beépítésre került a főzőlap. Formabontó megoldásként a konyhabútor félszigetét további nyitott polcokkal varázsoltunk még egyedibbé. A konyhabútor felső elemei, melyek felnyíló vasalatokkal lettek ellátva, egy része savmart üveggel készült. Ergonómia szempontból a hűtő a toronyszekrénybe, a sütő és a mikrohullámú sütő közvetlen szemmagasságba került beépítésre, annak érdekében, hogy használata kényelmes munkavégzést eredményezzen. Megrendelőnk igénye továbbá a sok tárolóhely volt. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése