Kőris faszöges betéttel, fehér acetonos antik páccal EGY/28 front - Duropal 6254 TC matt felületű 38

Elegancia és egyediség rusztikus stílusba oltva

rusztikus stílus egyik jellemzője, hogy meghittséget, békét és családias hangulatot áraszt . Ezt az érzést a legkönnyebben úgy érhetjük el, ha a konyha kialakításakor a natúr anyagokat részesítjük előnyben. Ezáltal terveztük meg ezt a fehér Lalakú rusztikus konyhabútort. A bútorlap Swisspan SWI-MFC-10-0436 WL Northland színnel lett kiválasztva, ami tökéletesen visszaadja a rusztikus hangulatot. A front anyaga tömörfa kőrisfa, amit fehér acetonos antikolással vittünk fel a konyhabútorra. Marás mintája faszöges marásúHátfala D 2084 tauren fenyő. Munkalapja 38mm-es Duropal 6254 TC matt felületű variációt kapta, így az egyedi rusztikus külső még hivatalosabb megjelenést biztosít a konyhába. Így állt össze ez a gyönyörű és egyben egyedi L alakú konyhabútor.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus, várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése