Avato 312 By 605 PE - Arusha Wenge fehér - D 2201

A fehér L alakú konyhabútor precízen használja ki a helyet

Kis terület állt rendelkezésünkre, de a megrendelőnknek nem szabad engedni az elvárásaiból. Ezért tervezőink és szakembereink összedobták tudásukat és megszületett ez az egyedi konyhabútor is. Felülre dupla soros szekrénysort építettünk, amely rengeteg tárolóhelyet biztosít a konyhai eszközöknek. Megspékeltük egy gyönyörű hófehér színnel 605 PE, amit a korpuszba rejtettünk. 

Maga a munkalap 38 mm vastagságú tömör, erős anyagból lett készítve, ami sötétbarna színben lett kiválasztva, így adva a konyhának komolyabb megjelenést. Élzáráshoz az ABS 22/2 mm választottuk. Így a konyhabútorunk nem csak esztétikusabb, de az élettartama is nőtt. 

L alakú modern konyhabútor panellakás kis konyhájába is

Célunk az volt, hogy a rendelkezésre álló kis teret maximálisan kihasználjuk, ezért megterveztük a gáztűzhely pontos helyét és méretét, ami beépítésre került, ezzel is helyet spórolva. Beszerelésre került még egy Blanco Flex Mini C rozsdamentes acélból készített minőségi mosogatótálca is. Ezek után nem marad más hátra, csak élvezni a konyhabútor szépségét és remek adottságait kihasználva, újabbnál újabb recepttel meglepni a családot.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése