Nett 62 Magasfényű Fehér - H1487 ST 22 Bramberg Fenyő Hátfalpanel

Mi az az MDF és miért kiváló a magasfény eléréséhez?

Manapság a legújabb generációt képviselő magasfényű frontok a legelterjedtebbek. Magasfényű hatást elérhetünk MDF, de akár sima bútorlap alkalmazásával is. A kettő közötti különbség a hordozó anyag összetétele, keménysége, előállítása és a kész lapok minősége. Az MDF lapok szerkezete jóval ellenállóbb, erősebb. Felülete, amire a PVC fólia kerül simább, könnyebben megmunkálható, nem utolsó sorban különféle mintázatokkal is marható. Ez esetben is az MDF ajtófront volt a mérvadó szempont. 

A fehér magasfényű konyhabútor felszereltsége

konyhabútor frontjai Nett 62 Magasfényű Fehér, 38 mm-es munkalapja Egger F311 ST87, nyitott polca és a hátfala a H1444 Alpin Fenyő színt kapták. A konyha bútor színei különleges harmóniát teremtenek a konyha terének, főként az Alpin Fenyő és a munkalap színe, mely kiváltképp kiemeli a frontok magasfényű hatását. Megrendelőnk már építkezési szándéka előtt úgy tervezte konyhai helyiségét, hogy a toronyszekrény, melybe a sütőt és a hűtőt építettük, teljes egészében a falba épített lehessen, ezzel is kissé helytakarékosabbá téve a rendelkezésre álló teret. Egy magasfényű konyhabútornak azonban nem csak gyönyörű külsőt kell kölcsönöznie, de tartósságát illetően is meg kell állnia a helyét. Ez esetben törekedtünk, hogy megrendelőnknek az egyik legjobb minőségű Strong Box vasalatokkal szerelt bútort adhassunk át. Frontja és fiókjai csillapítós, valamint nagy teherbírású vasalatokat kaptak, melyre 10 év garanciát biztosítottunk. A bútor munkalapjába a főzőlapot és a mosogatót egyaránt beépítettük. A felső és alsó elem ellentétes végein formabontó megoldásként kialakítottunk egy-egy nyitott polcot, melynek hátfala szintén az Alpin Fenyő színt kapta, továbbá a konyhabútorba beépítésre került egy Blanco Select 60/2 hulladéktároló is. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése