Implus R3/3 Nett 66 matt MDF front - Kaindl Grainy fehér 38mm munkalap

A fehér szín nemcsak elegáns, de tisztaságot is sugall

A mai modern korszakban gyönyörű, ám kihívó Uni színeikben pompázó konyhabútorok  az uralkodók, de az elegáns, világos színű konyhabútorok, melyek nyugodt, könnyed és steril hatást keltenek, sem szorultak háttérbe. A fehér és a világos szín ugyanis sosem megy ki a divatból, feltéve amennyiben még konyhabútorokról beszélünk. A konyhabútor formáját tekintve L alakú, szigettel. Megrendelőnk álma egy világos, formailag letisztult konyhabútor volt, mely alapján választottuk ki az U 763 Gyöngyszürke és a Nett 66 matt színeit, mely mellé Grainy Fehér munkalappal próbáltuk még üdébbé varázsolni a konyhai helyiség hatását. 

A fehér L alakú konyhabútor konyhaszigettel felszereltsége

A letisztul forma sikerének érdekében a konyhabútor fogantyúi bemarással készültek. A bútor 38 mm-es munkalapja a sarok résznél összemarással készült. Megrendelőnk kérésére a konyhasziget és a konyhabútor munkalapjába egyaránt beépítésre került egy-egy Nodor GXS 316 gázfőzőlap, valamint a szigetbe egy Nodor Decor 700  DT AC BK sütő. A főzőlap felé Cata Omega A 600 Inox fali páraelszívó került. A munklapba továbbá Blanco Zia 45 S mosogatótálcát és hozzá illő Blanco Daras S csaptelepet szereltünk.
A természetes fény kihasználása érdekében mindenképp szerencsésnek tűnt, hogy a mosogató az ablak alá kerülhessen. Egyszerű mégis utánozhatatlan.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése