Nett 62 Magasfényű Fehér - D 152 Fehér - Egger F 274 ST9 Világos Beton

Különös figyelmet kellett fektetnünk, hogy a megrendelőnk konyhabútora egy tetőtéri lakásba készült. Gyakorta tapasztalhatjuk, hogy a tetőtéri lakásokban kevesebb a fény, ezért is célszerű a konyhabútor tervezésénél, olyan színeket választani, melyek világos hatást keltenek. Ennél a magasfényű konyhabútornál a világos frontok választásával nem csupán a fényt, hanem a tér érzetét is sikerült megnövelnünk. A konyhai helyiség méreteihez igazodva a konyhabútor formáját egysoros kivitelezésben tudtuk megvalósítani, azonban annak érdekében, hogy elégséges tárolólóhelyet kapjunk, a konyha végére toronyszekrényt terveztünk, melybe egyaránt beépítésre került a sütő és hűtő. A konyhabútor frontjai a Nett 62 Magasfényű, korpusza a D 152 Fehér színt kapta, melynek világos hatását kellőképpen kiemelte a munkalap F 274 ST9 Világos Beton színe. A konyhabútor 38 mm vastagságú munkalapjába éppúgy beépítésre került a főzőlap és a Blanco Lemis 6 S-IF mosogatótálca, melyhez hozzá illő Blanco Daras csaptelepet szereltünk. A főzőlap fölé megrendelőnk fali kürtős páraelszívót választott. A bútor minőségi, csillapítós és nagy teherbírású Strong Box vasalatokkal lett ellátva. Végezetül frontjait  Lacata 227226 nemesacél fogantyúkkal díszítettük. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése