Fehér L alakú rusztikus konyhabútor

A/62P matt kagyló front - Avato 103 munkalap

Mediterrán romantika a konyhában

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy minden romantikus lelkű hölgy álma egy ilyen meditárrán hangulatú rusztikus konyhabútor – hiszen minden megvan benne, ami az otthon melegét jelképezi.

A frontok matt kagyló festést kaptak, amik gyönyörűen kiegészítik a nyers fa munkalapokat és oldalborításokat, a hangulatot pedig (bár nem a mi érdemünk, de) a mediterrán csempe koronázza meg

De a praktikum mégis miben rejlik? Kedves megrendelőnk a édesanyja számára készíttette. Mivel anya és lánya közelebb szerettek volna élni egymáshoz, az édesanya költözött új lakásba, amit együtt, szeretettel varázsoltak új otthonná – aminek a konyhabútor is része volt. Szerettük volna megkönnyíteni az idős hölgy mindennapjait azzal, hogy nem csak szép, de praktikus konyhabútort készítünk számára. Így igyekeztünk mindenhova fiókokat tervezni, hogy ne kelljen sokat hajolgatni főzés és a napi konyhai rutin közben, és sarokszekrényt építettünk be, így még több rejtett tárolóhelyet varázsolva a konyhába.

Ahhoz pedig, hogy teljes legyen a összhang, egy étkezőasztalt is készítettünk, aminek lapja megegyezik a konyhabútor munkalapja színével és anyagával.

Így alkottuk meg tehát a rusztikus, mediterrán hangulatú konyhák igazi megtestesítőjét. A teljes felszereltségért görgess lejjebb!

A fehér L alakú konyhabútor felszereltsége

A konyhabútor fogantyúi Sara foganytúk. A bútor munkalapja Avato 103.

Korpusz anyaga, színe: Egger U 104; front anyaga színe: A/62P matt kagyló. A hátfal színazonos hátfal lemezből készült. A fiókok és pántok Strong Max fióksín csillapítással és Strong pánt csillapítással készültek.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése