Nett 68,62 magasfényű, SWI-0440 Alaszka Fehér, Egger U-732 Porszürke

Aprócska, de mégis praktikus és design konyha

Az U alakú konyhabútort azért szeretik sokan, mert körbeölel, szinte biztonságot nyújt és nem utolsó sorban praktikus. Legfőképpen nagy konyhai helyiségekben található meg, ez azonban egy kivételes eset volt.

Megrendelőnknek konyhai helyisége igen kicsi, ezért jól átgondoltan kellett kihasználnunk minden helyet. Ráadásul a színválasztást is alaposan meg kellett fontolni, hiszen az amúgy is aprócska helyiséget nem nyomhattuk össze sötét színekkel. Így esett végül a választás egy klasszikus és elegáns, de mégis modern porszürke és alaszka fehér színösszeállításra.

További kihívás volt, hogy mivel a konyhai helyiség és az előszoba egy légtérben van, ezért a két bútor harmonizáljon egymással. Az azonos anyagokból és színösszeállításban elkészült egyedi előszoba bútort >>>ide<<< kattintva tudod megtekinteni.

Így kapott ez a kis lakás modern, de mégis otthonos hangulatot, ahova öröm hazatérni.

A fehér-szürke U alakú modern konyhabútor felszereltsége

konyhabútor frontjainak és korpuszának színe Fogantyúmart A36/R3 Nett68 magasfényű és Impulse R3 Nett 62 magasfényű, valamint SWI-0440 Alaszka Fehér és Egger U-732 Porszürke, a hátfal színazonos. A bútor fényes felületű, 600 mm-es munkalapjába egyaránt beépítésre került az Elleci Unico 310 G48 mosogatótálca, melyhez hozzáillő Elleci Stream plus G48 csaptelepet szereltünk.

Megrendelőnk nem szerette volna, hogy túlzsúfolt legyen a konyhája, ezért kerültek kialakításra a felső elemek, felnyíló vasalatokkal, tejüveggel vágva.

Sok tárolóhelyet alakítottunk ki, hogy a kis helyiséget a lehető legoptimálisabban használjuk ki. A mikróhullámú sütő és a sütő egymás alatt, plusz fiókokkal kapott helyet, az U alakot pedig a hűtőszekrény zárja.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése