Egger Mokka Macassar sötétbarna - 38mm Alpin magasfényű fehér

Rengeteg ember fél a sötét színektől. Nem érdemes. Íme az a varázslat, mikor egy figyelemre méltó szín kap előteret. Fontos volt számunkra, hogy olyan egyedi konyhabútor készítsünk, ami a domináns színt visszaadja a leendő konyhabútor tulajdonosának. Korpusz és font anyag színének Mokka Macassar sötét barna színt adtuk, ezáltal nincs benne szín törés, folyamatos a dominancia. Hátfala D4121 Wenge színben tündököl. A munkalap kiválasztása roppant nehéz volt. Ilyen szín esetében figyelni kell, hogy milyen arányban használjuk a színeket. Ha kicsit is több vagy kevesebb egy adott szín, az már szemet szúrhat és a tökéletesség elvész. Ezért választottuk ezt a gyönyörű krém Avato 482 Aplin színt, magas fényének köszönhetően és márkacsaládjának hála több évig is biztos ragyogást biztosít a konyhájába. Ezen felül, hogy még tökéletesebbre készítsük a konyhabútort, megfűszereztük Fog-Petaro alumínium fogantyúkkal.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése