Nett 61 Magasfényű Ferrari Piros - Nett 62 Magasfényű Fehér

Ferrari piros-fehér U alakú magasfényű konyhabútor

A magasfényű frontokkal ellátott konyhabútorok közül többnyire talán a piros és a bordó szín árnyalatai adják át a tükörfény ragyogóan fénylő hatását.  Azok, akik átható, mély és intenzív magasfényű konyhabútort szeretnének egészen biztos, hogy most sem fognak máshogy érezni. A következő konyhabútort megrendelőnk igénye szerint, Nett 61 Magasfényű Ferrari Piros  és Nett 62 Magasfényű Fehér színkombinációval terveztük, melynek végeredménye lélegzetelállító látványt nyújt. 

konyhabútor 2 mm-es ABS élzárással készült, mellyel többszörösére növeltük a bútor élettartamát. Megrendelőnk ragaszkodott, hogy bútora U alakot formáljon. Tervezőnk hatékonyságának köszönhetően, ezt tökéletesen sikerült kiviteleznünk. A konyhai helyiség adottságait és a hatalmas ablakokat is figyelembe véve, megrendelőnk nem csupán egy U alakú konyhabútort vehetett át, hanem egy olyan konyhabútort, amely ráadásként félszigetként is szolgál. 

A bútor korpuszának színe D152 Fehér. Munkalapja 38 mm-es F 502 Csiszolt Alumínium színű, sarok résznél összemart,  melybe Blanco Lemis 45 S-IF rozsdamentes acél mosogatótálcát, és főzőlapot építettünk be. 

konyhabútor különlegessége hogy a toronyszekrény, melybe beépítésre került a  hűtő és a sütő, teljes egészében a falba épített. A konyhabútor tervezését megelőzően, megrendelőnk további igénye a sok tároló elem kivitelezése és a modern design követése volt.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése