H1146 ST10 Szürke Bardolino Tölgy - Nett 62 Magasfényű Fehér

Barna-fehér U alakú konyhabútor formabontó lépcsőzetes szigettel

Ha számodra a gördülékeny és a kevésbé fárasztó munkavégzés a fő mérvadó szempont konyhabútor tervezésnél, akkor mindenképpen az U alak a legtökéletesebb választás. Egy U alakú konyhabútor tervezése esetében több szempontot figyelembe veszünk. Először is célszerű ismernünk megrendelőnk főzési szokásait. Ilyen alakú konyhabútor tervezésénél két fontos előnyt emelhetünk ki: az ergonómiát és azt, hogy mennyi időt tudunk megtakarítani a munkavégzés során. Célszerű tehát elgondolkoznunk azon, milyen készülékeknek és tárolóelemeknek hová kell kerülniük. Ilyen esetekben legjobb, hogyha különböző munkavégzési zónákra osztjuk a konyhabútort. Javasolt tehát a munkavégzés menetét átgondolni, (pl: a mosogatógépet ajánlott a tárolóelem közelébe helyezni), hogy a lehető legkevesebbet keljen mozognunk a meglévő konyhánkban. Ennél a magasfényű konyhabútornál is ez volt fő szempont. 

magasfényű ajtófrontok előnye, hogy nem csupán más tükörfényű színekhez, hanem a fautánzattól egészen a matt színekig harmonizálnak. Ebben az esetben a Nett 62 Magasfényű Fehér ajtófrontok mellé, H1146 ST10 Szürke Bardolino Tölgy szín lett párosítva. A fehér szín egyaránt jó választás akár rusztikus, akár modern konyhabútorhoz, hiszen ez minden színhez tökéletesen illik. Frontjai 2 mm ABS élzárást kaptak, mellyel jelentősen meghosszabbítottuk a bútor élettartamát. 

A legújabb magasfényű frontjaink a szemet kápráztató tükörfényen kívül, rendkívüli karcállósággal bővültek

konyhabútor azon része, amely nem a fal mentén helyezkedik el, egyben a bútor félszigete lett. A félsziget lépcsős kialakítása formabontó tárolóelemé vált. A bútor 38 mm-es munkalapot kapott, a sarok résznél összemarással, melynek színe H3309 ST28 Gladstone Homok Tölgy, árnyalata hasonló mint a felső elemek Bardolino Tölgy színe. A munkalapba beépítésre került a főzőlap és a mosogató tálca. Továbbá a főzőlap fölé fali kürtős páraelszívó került beépítésre, a közvetlen alatta lévő alsó elembe sütő, a toronyszekrénybe pedig a hűtő, mely alá szellőzőrácsot is biztosítottunk.  

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése