Kastamonu D 152 Fehér - H 3326 ST28 Szürkésbézs Gladstone Tölgy

Egyedi tervezés megfizethető áron?! - IGEN!

Sokan vonakodnak az egyedi bútortervezéstől, s annak procedúráinak hallatától, feltételezve, hogy a kivitelezése több időt és nagyobb költségbefektetést igényel, mint egy elemekből összeállított konyhabútor. Azonban nem minden fekete és fehér! Egy egyedileg tervezett és legyártott bútor is lehet pénztárcabarát, nem beszélve, arról, hogy mindez megtérül az évek használata során. Ennél a konyhabútornál megrendelőnk feltétele, hogy praktikus, megfizethető, de egyúttal ízléses és mutatós is legyen, amit úgy hisszük, sikerült is megvalósítanunk. 

Mit építettünk be a fehér-barna L alakú konyhabútorba?

konyhabútor korpusza és frontjai egyaránt bútorlapból készültek, mellyel jelentősen lecsökkentettük az árat. Egy bútorlapos konyhabútor is lehet szép és időtálló, főként hogy élzárás szempontjából 2 mm-es élzárást kap. A 2 mm-es élzárásnak köszönhetően a bútort ellenállóvá tesszük a külső behatásokkal (a víz, a pára és a gőz) szemben.  A konyhabútor formáját illetően L alakú, mely elég nagy népszerűségnek örvend. A konyhabútor L alakú méretarányainak szempontjából, (azaz 1,6:1 mely a gyakorlatban ennél a konyhabútornál 285 x 168 cm) tökéletesen ideális. Minderre azért is fontos figyelnünk, hogy a munkavégzéshez kijelölt zónák egymástól, túl nagy távolságra ne kerüljenek. 

konyhabútor frontjainak színe Kastamonu D 152 Fehér, melyet a középső fiókelőn H 3326 ST28 Szürkésbézs Gladstone Tölgy színnel tettünk kissé különlegessé és egyedivé. A konyhabútor 38 mm-es munkalapot kapott, melybe a főzőlapot és a mosogatótálcát egyaránt beépítettünk. A mosogatógép a mosogatótálca alá került beépítésre, míg a hűtő a toronyszekrényben, a sütő a főzőlap alatti alsó elemben kapott helyet. A bútor frontjai és fiókelői minőségi Strong Box vasalatokkal lettek ellátva, melyekre 10 év garanciát vállalunk. Időtálló konyhabútor – reális áron.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése