Egger Coco bolo natúr - Bio fenyő - 38mm Kaindl Grainy fehér

A természet színei jelennek meg a fehér-barna modern konyhabútorban

A fehér-barna konyhabútorok egyre keresettebbek. Hatalmas érdeklődés van a két szín iránt, de miért? Egyszerű. Ezek a színek természetességet adnak a konyhabútornak és inspiráló színvilága melegséget hoz a konyhába. Ezért is valósítottuk meg az megrendelőink álmát, hogy többé ne csak illúzióik legyenek! 

Ennek a gyönyörű konyhabútornak a legfőbb tulajdonsága a színében rejlik. Az Egger H3012 St22 -es Coco barna dekor szín, amit a bútorlap minőségének köszönhetően évekig élvezhetnek a konyhában. 

Ugyanezt a színkollekciót vittük tovább a korpuszba is. Ezen felül a marásmintának köszönhetően, ami erezetes, még varázslatosabb ez a gyönyörű konyhabútort. A hátfal színe D6005 bió fenyő, így az alsó és felső elemeket teljes összhangba varázsolja. A legvégén pedig, hogy teljes legyen a káprázat egy 38mm-es Kaindl Grainy munkalapot helyeztünk a fókuszba, aminek gyönyörű fényes fehér színe káprázatossá varázsolja konyhabútorát.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése