H1636 ST12 Locarno Cseresznye - Egger U763 ST9 Matt Gyöngy Szürke

Ilyen egy igazi modern otthon konyhája

Megrendelőnk álma egy stílusában modern, L alakú és színeiben harmonikus konyhabútor volt. A színekkel sokféleképpen és kreatívan lehet játszani. Ennél a konyhabútornál legfőképpen a szürke és annak kétféle árnyalata volt a kiinduló szín. A Gyöngyszürke Frontok, az Agyagkő színű munkalap és a Locarno Cseresznye toronyszekrény színei tökéletes összhatást és nyugalmat kölcsönöznek, az amúgy is fényárban úszó helyiségnek. Fiókjai és frontjai a minőségi Strong Box vasalatokkal lettek ellátva. A bútor fióksínei és pántjai nagy teherbírásúak, csillapítósak, melyek biztosítják az ajtók, illetve a fiókok halk és lassú záródását – mindezt, függetlenül a lendülettől és a mozgatni kívánt elem súlyától. Megrendelőnk kiválasztott munkalapja végzáró helyett összemarással készült, mely lehetővé tette a tökéletes illeszkedést, mindezen által megelőzve a víz lefolyását a sarok résznél. 

L alakú konyhabútorba beépített gépesítés a kényelmedért

A munkalapba szintén beépítésre került a mosogatótálca és a főzőlap, mely fölé fali kürtős páraelszívó került. Az ergonómia alapvető szempontjait figyelembe véve a sütő közvetlen szemmagasságba a toronyszekrénybe került beépítésre, a lehető legkényelmesebb munkavégzés érdekében. 

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése