A 865 Sherwood tölgy és Nett 62 Magasfényű Fehér front - F385 vakolat 38mm munkalap

A fehér és a barna színek kombinálása a kiváló ízlésről tanúskodnak

Ki ne főzne szívesen egy teraszra néző konyhaszigeten, úgy, hogy egy bájos tavacska tárul elénk? Megrendelőnk ízléséről nem lehet vitatkozni! A Nett 62 Magasfényű frontokra áradó fény, amely a hatalmas ablakokon beszűrődik, még pazarabb hatást kelt a konyhai térségében. A korpusz színe A 865 Sherwood Tölgy.  A konyhabútor látványa is igazolja, hogy színe még jobban kiemelte a magasfényű frontok felületét

A fehér - barna L alakú magasfényű konyhabútor konyhaszigettel felszerelése

konyhabútor 38 mm–es F385 Vakolat színű munkalapot kapott, melybe Blanco Zia 6 S silgránit mosogatót építettünk. A természetes fény kihasználása érdekében mindenképp szerencsésnek tűnt, hogy a mosogató az ablak alá kerülhetett. A mosogatóra hozzá illő Blanco Mida Silgránit csaptelepet szereltünk. A még különlegesebb és egyedibb megjelenés érdekében a konyhasziget terasz felőli oldalát 4 mm-es körbe csiszolt üvegpolcokkal szereltük. Belső oldala fiókos tároló elemekkel lett ellátva. A mosogatótálca alá Blanco Select 60/2 hulladéktárolót, mellé mosogatógépet építettünk be. A konyhasziget munkalapjába pultba építhető elszívó és főzőlap került. A mikrohullámú sütő, a sütő és a hűtő a toronyszekrényben kapott helyet.  A bútort 2 mm-es ABS élzárással és Strong Box nagy teherbírású, minőségi vasalatokkal láttuk el. A konyhabútor felső elemei felnyíló vasalatokkal szereltek.

Amennyiben megtetszett ez a konyhastílus várunk bemutatótermünkben, vagy keress elérhetőségeinken, és segítünk megvalósítani a te egyedi konyhabútorodat is.

Tegyél egy próbát, ajánlatunk nem jár kötelezettséggel! Küldd el a helyiség méreteit skicc formájában és mi segítünk megtervezni!

Megválaszoljuk kérdéseidet!

Töltsd fel tervedet, vázlatodat egyszerű kép formájában, és mi segítünk megtervezni új egyedi bútorodat!
Dobd a fájlt ide, vagy
Max. file size: 256 MB, Max. files: 3.
    Hozzájárulás
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

    Egyedi gyártású bútorok tervezése és kivitelezése